Kvaliteter

Husk at pris og kvalitet går hånd i hånd! Kvalitet koster penge.

BY BLACHGAARDS KVALITET KINESISK HÅR INDISK HÅR Europæisk og brasiliansk hår VIRGIN HÅR SKANDINAVISK HÅR
LUK

BY BLACHGAARDS KVALITET

Vi bruger udelukkende hår fra Pro Hair Denmark. Håret er ægte Indisk tempel hår fra unge kvinder, som ikke har været tvunget ud i at klippe deres hår af. Håret har fuldt skællag og alt arbejde med håret foregår manuelt.

Alle hårstrå er nøje udvalgt og håndsorteret. Det har gennemgået den mildeste process, ved de-pigmentering i koldt vand og specielt tysk farvestof over flere dage, håret lufttørres frem for ovntørring, det gennemgår skrappe kvalitets sikringer inden det forlader fabrikken, alt håret er desuden double drawn, hvilket betyder, at håret har samme tykkelse fra rod til spids, ingen tynde spidser, men kraftige sunde spidser.

Håret har en levetid på 1 år+ hvis det er vedligeholdt korrekt.

KINESISK HÅR

I Kina klipper folk deres hår af for penge, eller de samler deres hår fra børster når håret er redt.  Kinesisk hår er det hår, som minder mindst, om det skandinaviske/europæiske hår (kaukasisk), det har en helt anden form og densitet, hvilket kræver, at håret gennemgår en større kemisk behandling, for at komme til at ligne det kaukasiske hår.

Håret stippes, dvs håret gøres smallere ved at fjerne hele eller flere lag af skællaget. Når skællaget mangler helt eller delvist udtøres det hurtigere, da skællaget er hårets beskyttelses barriere, håret mister sin glas og vil filtre.

For at gøre op med det manglende skællag, bruges der siliconer til at beskytte håret, give det glas og gøre det blødt at røre ved, denne silicone fjernes efter FÅ vaske. Kinesisk hår er altså ikke et dårligt hår fra start, men for at kunne bruges til vores europæiske hår gennemgår det processer som ødelægger håret hvilket betyder hårets leve tid nedsættes markant (levetid 2-3 måneder ved korrekt pleje).

INDISK HÅR

Håret fra Indien skaffes på flere måder tempel hår er altid at foretrække. I Indien klipper kvinderne deres hår af i templerne, som er en del af et ritual i forbindelse med deres tro, de ofre deres hår til deres gud. Mange af kvinderne er ikke  klar over, at templerne sælger deres hår videre til fabrikkerne og laves om til hair extensions. Tempel hår findes i flere forskellige kvaliteter. Kvaliteten afhænger af selvfølgelig af kvindes hår, hvilken kvalitet det har fra start, men det afhænger også af kvindes alder og længden på håret.

Kvaliteten af håret falder med årene og det samme med længden, jo længere et hår er, des ringere kvalitet i længderne. Det indiske hår passer godt til vores europæiske hår, da det indiske hår minder om vores, det er tyndere end det kinesiske, men det er stadig rigtig stærkt. De har ikke tradition for, i Indien, at farve eller på anden vis kemisk behandle deres hår, hvilket gør det egner sig rigtig godt til hair extensions.

Når det indiske tempel hår kommer til fabrikkerne lægges det i vand, hvor det de-pigmenteres, dvs de mørke pigmenter fjernes. Nogle fabrikker gør det på ganske få timer i kogende vand andre gør det over flere dage (9 dage for et lyst hår) i koldt vand med specielt farve, som er meget mildt, dette betyder at håret skades meget minimalt. Det indiske tempel hår fra unge piger, er noget af det bedste hår der findes. Hvis håret ikke er indisk tempel hår, så ved man ikke hvordan det er blevet skaffet. Da efterspørgselen på indisk hår kun stiger og stiger, grundet deres gode hår kvalitet, er der desværre flere der tyer til uetiske metoder. De kan finde på, at klippe håret af kvinderne når de sover, er i biografen osv hvor de evt ikke vil bemærke det, nogle endda af døde kvinder.

I Indien og Kina samles der også hår fra børster. Håret der samles fra børster, om det er kinesisk eller indisk, er af lav kvalitet, dette er non remy hår, hvilke betyder at hvert hårstrå ikke vender i samme retning, med skællagene ned ad. Derfor kommes de i acid kar, hvor skællaget fjernes, dette betyder at hårets marv bliver blottet, for at håret ikke udtørre så hurtigt , ser mat ud og ikke filtre gives det et lag silikone. Dette hår ser nu sundt og blankt ud, indtil det er vasket et par gange. MANGE sælger dette som remy hår, enten for at tjene flere penge eller fordi de er uvidende.

Europæisk og brasiliansk hår

Hår som kaldes Europæisk og Braziliansk hår, er for det meste hår som stammer fra Indien, dette fragtes til f.eks Brasilien og gennem går en behandling der, og kaldes nu braziliansk hår, de har ikke tradition for at klippe deres hår af i Brasilien, dog er der lidt, men ganske lidt ægte brasiliansk hår på markedet, dette er meget dyrt.

Europæsik hår er på samme måde som i Brasilien, vi har heller ikke tradition for at klippe vores hår for penge, desuden har vi i mange europæiske lande slet ikke en kvalitet der egner sig til extensions, vi bruger kemi i håret, vi har ikke et lige så stærkt hår, hvilket betyder for største delen at håret ikke kan vokse sig så langt som det kræves og stadig være i stand som kan bruges til extensions.

Det ægte europæiske hår som er på markedet kommer fra Rusland, dette er MEGET MEGET dyrt, koster nemt 5.000-10.000kr pr 100 gram.

VIRGIN HÅR

Virgin hår er et fuldstændig ubehandlet hår, dette er afklippet og vasket, intet andet. Dette betyder det kun fås i de naturlige farver, hvilket som oftest er 1b og 2, virgin hår kan komme fra både Indien, Kina, Rusland osv. Kommer håret fra rusland eller brasilien kan det oftes fåes lidt lysere, men aldrig i helt blondt og rødt.

SKANDINAVISK HÅR

Der findes ikke skandinavisk hair extensions!!!

Nogle kalder det det, fordi det ligner det, eller sælges her, men det kommer ikke fra skandinaviske piger. Vi har ikke kvaliteten til hair extensions, desuden er det måske et fåtal der ville have det rette hår som ovenikøbet ville sælge det, der ville ikke være nok hår til at kunne supplere saloner eller forretninger.