By Blachgaard

By Blachgaard er en kvalitets frisør beliggende i hjertet af Vejle. I salonen kan du få lavet det sidste nye indenfor farvebehandlinger; balayage, babylights, sombre og andre smukke hårtransformationer, store som små. Vi tilbyder selvfølgelig også de klassiske frisørbehandlinger som klip, reflekser og helfarver m/u teknik.

Hos By Blachgaard er vi specialister i Hair Extensions og går ikke på kompromis med kvaliteten, med mere end 15 års erfaring er du i trygge hænder uanset om du ønsker mere længde, volume eller begge dele.

By Blachgaard ejes og drives af Mie Blachgaard som er uddannet frisør med den 4-årige uddannelse.
Mie har mere end 15 års erfaring med hair extensions og en utrættelig trang til hele tiden at dygtiggøre sig, det betyder også at Mie ofte deltager på kurser i både ind- og udland. 2017 bød på både klippe kursus hos Mackinder i København, Tina Mackinders shape kursus som er klassisk sassoon undervisning og Balayage advance kursus med specialister som kom hele vejen fra Californien for at undervise i salonen.
I 2022 har Mie udvidet sine evner indenfor hair extensions med den verdens kendte innovative samt patenterede metode Invisible Bead Extensions (IBE) og er desuden i gang med en Master of Balayage hos den verdens kendte frisør Ryan Weeden.