Pleje

For at sikre at dit nye hår holder så længe som muligt og uden at skade dit eget hår, er det vigtigt at du følger nogle vigtige plejeinstrukser. De bliver hurtigt en del af hverdagen og tager ikke lang tid når man først er vant til det.

GODE RÅD     

  1. Flet altid håret inden senge tid. Beskytter håret når du sover.     
  2. Brug fingrene til at skille totter fra hinanden inde ved hovedbunden, hver dag.     
  3. Brug gerne olie eller serum hver/hver anden dag.     
  4. Brug ikke varme redskaber nær dine bondings.     
  5. Brug altid middel eller kold luft når du anvender føntørre.

 

UNDGÅ/FRARÅDES
Hårstylings produkter som indeholder alcohol, da dette udtørre håret udnødvedigt. Det er produkter som typisk er i en tryk flaske; eks. Hårlak, krølle skum osv. Klor- og saltvand; skal du ud og bade, kom conditioner i håret flet det og sæt det op i en knold, på denne måde beskytter du det bedst muligt. Vask det godt igennem inden du fletter op. Rodede opsætninger/knolde, slider unødvendig meget på håret. Farv aldrig håret. Håret er ægte menneske hår og du kan derfor behandle det som dit eget men med omtanke. Håret har været igennem en kemisk process og derfor har det brug for mere pleje.

 

BØRSTNING
Det vigtigste step, når man har hair extensions i. Det er vigtigt at håret redes hver dag minimum 2 gange, du kan sammenligne det med at børste tænder, så vigtigt er det. For at sikre, at hverken dit eget hår eller dine nye extensions bliver ødelagt, er det vigtigt med en extensions børste, den skal være lavet af vildsvinehår OG nylon ”pinde”, det sikre at håret redes i bund men på en skånsom måde. Start nede fra med at rede og gå op ad som du får redt det helt ud. Pas på med at være for voldsom, da det kan skade dit eget hår. Håret skal altid redes i tør tilstand, da håret vil give sig ekstra, hvis det redes når det er vådt. Har du håndsyede trenser i, er det vigtigt, at du holder en hånd på den tynde trense kant og ikke reder direkte i den, da dette kan risikerer at ødelægge den fine håndsyede kant.

 

VASK
Vaske håret 1-3 gange i ugen (jo oftere håret vaskes, jo hurtigere udtørre marven i håret). Børst altid håret inden vask. Brug kun Pro Hair Denmark's special udviklede hair extensions produkter som er uden sulfater og siliconer. Vask håret nænsomt med shampoo, uden at filtre rundt i det, men med strygende nedadgående bevægelser (dit eget i toppen er ok at køre lidt rundt i). Brug altid conditioner efter shampoo. Brug hårkur ca 1 gang i ugen (eller hver 2.-3. gang du vasker det). Frottér og sno aldrig håret med håndklædet, pres i stedet overskydende vand ud med håndklædet eller en et stykke stof af bomuld (det kunne være en t-shirt som ikke bruges længere). Filtre håret efter vasker, red blidt med en bredtandet kam. Sov aldrig med vådt hår og sæt det aldrig op i våd tilstand. Lad gerne håret lufttørre, men føntørre altid ved bunden, for at undgå svamp, du må gerne føntørre det hele. Glat gerne håret, dette lægger skællagene ned og får håret til at se mere glansfuldt ud. Brug altid varmebeskyttelse, ved brug af varmeredskaber.