By Blachgaard

By Blachgaard er en kvalitets frisør beliggende i hjertet af Vejle. I salonen kan du få lavet det sidste nye indenfor farvebehandlinger; balayage, babylights, sombre og andre smukke hårtransformationer, store som små. Vi tilbyder selvfølgelig også alle de klassiske frisørbehandlinger som klip, reflekser og helfarver m/u teknik.

Hos By Blachgaard er vi specialister i Hair Extensions og går ikke på kompromis med kvaliteten, med mere end 11 års erfaring er du i trygge hænder uanset om du ønsker mere længde, volume eller begge dele.

By Blachgaard ejes og drives af Mie Blachgaard som er uddannet frisør med den 4-årige uddannelse. Mie har mere end 10 års erfaring med hair extensions og har en utrættelig trang til at dygtiggøre sig, det betyder også at Mie ofte deltager på kurser i både ind- og udland. 2017 bød på både klippe kursus hos Mackinder i København, Tina Mackinders shape kursus som er klassisk sassoon undervisning og Balayage advance kursus med specialister som kom hele vejen fra Californien for at undervise i salonen.